رونق بخشیدن به کتابخانه های روستایی از برنامه های کتابخانه فاطمه ها 

رونق بخشیدن به کتابخانه های روستایی از برنامه های کتابخانه فاطمه ها 

تاریخ انتشار : ۸ شهريور ۱۳۹۹
فرزاد میرشکاری گفت:یکی از فعالیت های کتابخانه فاطمه ها در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، رونق بخشیدن به کتابخانه های کانون های روستایی و شهری و همچنین کتابخانه برخی از مدارس سطح جنوب کرمان است و در همین راستا تاکنون ۴ هزار کتاب اهدا کرده ایم.

«فرزاد میرشکاری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: یکی از اصلی ترین برنامه ها و فعالیت های کانون فرهنگی هنری فاطمه ها، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است و به همین منظور کتابخانه فاطمه ها را راه اندازی کرده که ۱۲ هزار جلد کتاب دارد.

مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه ها دهکهان افزود: یکی از فعالیت های کتابخانه فاطمه ها در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، رونق بخشیدن به کتابخانه های کانون های روستایی و شهری و همچنین کتابخانه برخی از مدارس سطح جنوب کرمان است و در همین راستا تاکنون ۴ هزار کتاب به این کتابخانه ها اهدا کرده ایم.

وی ابراز کرد: از آنجایی که کتابخانه فاطمه ها به نوعی میزبان کتاب های اهدایی فرهنگ دوستان سراسر کشور است و با لطف و عنایت آنها این کتابخانه مملو از کتاب می باشد و از سوی دیگر این کتابخانه دیگر ظرفیت و گنجایش قرار دادن قفسه کتاب ندارد بنابراین تصمیم گرفتیم به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و سنت نیک اهدای کتاب، تعدادی از کتاب های اهدایی فرهنگ دوستان را به کتابخانه های کانون های فرهنگی هنری روستایی اهدا کنیم.

میرشکاری بیان کرد: ۹۰ درصد کتاب های موجود در این کتابخانه اهدایی افراد فرهنگ دوست از سراسر کشور و همچنین چندین ناشر تهرانی است که به صورت ماهانه و سالانه به کتابخانه فاطمه ها اهدا می شوند.

مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه ها اضافه کرد: علاوه بر این موسسه خیریه مهر گیتی و بنیاد رایحه نیز در طول سال کتاب های های بسیار مفیدی به کتابخانه فاطمه ها اهدا می کنند، زیر بنای این کتابخانه ۸۰ متر مربع است و فضای کتابخانه مملو از کتاب می باشد.

وی عنوان کرد: برخی از کتابخانه های مدارس شهرستان کهنوج برای نخستین بار، با کتاب های اهدایی ما فعالیت خود را شروع کرده و اکنون این کتابخانه ها توسعه یافته اند و علاوه بر این تاکنون به ۶ کتابخانه روستایی در این شهرستان کتاب اهدا کرده ایم و در برخی موارد به این کتابخانه ها حتی میز و صندلی نیز اهدا کرده ایم.

میرشکاری ادامه داد: همچنین تاکنون به تعدادی از کتابخانه های کانون های مساجد شهرستان های جیرفت، عنبرآباد و منوجان کتاب اهدا کرده ایم و قصد داریم این کار را همچنان ادامه دهیم.

مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه ها ابراز کرد: در شهرستان جیرفت نیز تاکنون با تایید مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان تعداد ۴۰۰ جلد کتاب ویژه گروه های سنی کودک، نوجوان و جوان به کتابخانه کانون فرهنگی هنری امام علی علیه السلام اهدا شده است.

وی بیان کرد: کتاب ها قبل از اهدا توسط اعضای کتابخانه در جعبه ها چینش شده و سپس به کتابخانه های مورد نظر ارسال می شود.

 

میرشکاری در خاتمه اظهار کرد: هر کتابخانه ای که اطمینان حاصل کنیم واقعا از کتاب های اهدایی کتابخانه فاطمه ها در راستای جذب، تشویق و ترغیب کودکان و نوجوانان به کتاب و کتابخوانی تلاش می کند قطعا کتاب در اختیار آنها قرار می دهیم البته ملاک اهدای کتاب به کانون های فرهنگی هنری مساجد، تایید مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان است.

پایان پیام/ 586